Roquetes mostra noves perspectives des del ‘Mirador de l’Ebre’

Redacció
03 d'abril del 2015
Actualitzat a les 11:53h
El nou mirador està ubicat als terrenys d'un antic dipòsit d'aigua.
El nou mirador està ubicat als terrenys d'un antic dipòsit d'aigua. | Ajuntament de Roquetes

Roquetes ha estrenat un nou mirador, que a partir d’estes festes oferix als visitants noves perspectives del municipi i de les muntanyes que envolten la vall de l’Ebre. El ‘Mirador de l’Ebre’ és el nou punt d’interès visitable del municipi, resultat d’una de les obres de millora que ha efectuat l’empresa Sorea incloses en la concessió que se li va atorgar per a l'explotació i subministrament de l’aigua potable de la població. La seua ubicació és un antic dipòsit d’aigua i oferix unes vistes privilegiades.

Així, des del ‘Mirador de l’Ebre’ de Roquetes es pot contemplar, al nord, la serralada de Cardó i la Creu de Santos; a l’est, la Mola del Boix i el Coll de l’Alba; al sud, tot el perfil de la serralada del Montsià i entre el sud-oest i nord-oest es pot veure tota la serralada del Massís del Port.
L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha destacat la importància que han tingut les obres del mirador, tant pel fet de convertir-se en un actiu de cara al turisme que s’aprope a la ciutat i també per haver recuperat un espai degradat i en desús.

Per la seva part el Gerent de l’empresa SOREA, Jordi Azorín, ha destacat del projecte la utilitat que si donarà a l’espai, que alhora servirà per dotar de garanties sanitàries al pou existent.