Detingut un home a la Torre de l’Espanyol per tràfic de drogues

Redacció
30 de març del 2015
Actualitzat a les 11:35h
Material intervingut durant l'escorcoll a la casa del detingut.
Material intervingut durant l'escorcoll a la casa del detingut. | Mossos d'Esquadra

Material intervingut durant l'escorcoll a la casa del detingut. Foto: Mossos d'Esquadra


Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 22 de març, un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Torre de l’Espanyol (Ribera Ebre), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
Els fets van succeir durant la nit del passat 22 de març, quan els agents van ser informats d’una possible trobada de joves per tal de fer una festa en un paratge rural conegut com la Cova Foradada, pertanyent al terme municipal de La Torre de l’Espanyol.
 
Mentre els agents s’adreçaven al lloc, van observar els llums de diversos vehicles que abandonaven la zona per camins rurals. Els mossos van identificar i escorcollar els ocupants dels vehicles, alguns dels quals presentaven símptomes aparents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol i drogues.
 
En l’escorcoll d’un dels vehicles els agents van localitzar diferents tipus de substàncies estupefaents com èxtasi-MDMA, amfetamina, marihuana i haixix, així com una balança de precisió electrònica i 140 euros fraccionats en bitllets petits. Per este motiu, el conductor i únic ocupant del vehicle va quedar detingut per un delicte contra la salut pública.
 
Els agents també van denunciar administrativament altres sis joves per tinença de substàncies estupefaents.
 
Amb posterioritat, els agents van efectuar una entrada i escorcoll en el domicili del detingut, on van localitzar altres quantitats de marihuana i haixix. En total al detingut li van ser intervinguts 3,9 quilograms de marihuana, 5,7 grams d’èxtasi-MDMA, 1 gram d’amfetamina i 21 grams de haixix.
 
El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Falset, el passat 24 de març, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.