Homenatge als treballadors de l’ICS que s’han jubilat i als que hi complixen 25 anys

Redacció
27 de març del 2015
Actualitzat a les 16:54h
Un moment de l'homenatge que va tindre lloc ahir dijous.
Un moment de l'homenatge que va tindre lloc ahir dijous. | ICS

La gerència territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre va celebrar ahir dijous al vespre l’acte d’homenatge als treballadors de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i de la xarxa d’Atenció Primària que s’han jubilat durant el 2014 -un total de 23- i als qui han commemorat durant l’any passat els 25 anys de pertinença a la institució, que són 26 professionals.

L’acte va tenir lloc a l’Aula del Museu de Tortosa -l’antic escorxador- amb la presència de més d’un centenar d’assistents, entre homenatjats, companys, familiars i directius de l’ICS. Va començar amb un emotiu minut de silenci en record de les 150 víctimes de l’accident aeri de dimarts. L’acte de reconeixement, que va comptar amb l’actuació musical dels recentment nomenats Premi Nacional de Cultura Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, va incloure també el lliurament d’obsequis commemoratius a tots els treballadors i jubilats homenatjats.

L’esdeveniment va estar presidit pel gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Pere Montserrat, que va agrair la bona feina feta pels treballadors homenatjats. El van acompanyar el director de l’Hospital Verge de la Cinta, Salvador Pallejà, i la directora d’Atenció Primària a Terres de l’Ebre, Maria Ferré.