Aspa nega haver rebut cap rellotge de la Federació Catalana de Municipis

Redacció
13 de març del 2015
Actualitzat a les 12:40h
Gervasi Aspa va presentar este dimecres a Tortosa ja jornada municipalista del proper dissabte a Rasquera.
Gervasi Aspa va presentar este dimecres a Tortosa ja jornada municipalista del proper dissabte a Rasquera. | Cedida
L'actual regidor d'ERC a Deltebre, Gervasi Aspa, ha negat en un comunicat remès als mitjans haver rebut mai "cap obsequi en forma de rellotge procedent de la Federació Catalana de Municipis", durant l'etapa en què com alcalde de la població va formar part del consell de FMC.

Aspa assegura que no ha rebut "cap citació judicial sobre aquesta suposada imputació" i oferix la seua "total col·laboració" amb la Justícia per esclarir este tema.

El també president de la Federació d'ERC a les Terres de l'Ebre ha mostrat "incredulitat, sorpresa i indignació davant d’esta notícia".

Segons han apuntat diversos mitjans de comunicació, ja jutgessa de Sabadell que investiga el cas Mercuri ha imputat una vintena d'alcaldes que suposadament van rebre rellotges de la Federació Catalana de Municipis (FMC) quan la presidia Manuel Bustos. Entre esta llista de nous d'imputats hi figuren l'exalcalde de la Ràpita Miquel Alonso i l'exalcalde de Deltebre Gervasi Aspa.

Els 20 imputats estan citats a declarar a partir del proper 19 de març, en interrogatoris que es prolongaran fins al 10 d'abril.