L’actriu revelació dels Goya presenta demà a Tortosa ‘La isla mínima’ en una sessió gratuïta

Nerea Barros va ser guardonada com a millor actriu revelació a la darrera edició dels Goya.
Nerea Barros va ser guardonada com a millor actriu revelació a la darrera edició dels Goya. | Europa Press
Redacció
26 de febrer del 2015
Actualitzat a les 18:21h

La película ‘La isla mínima’, mereixedora de deu premis Goya en la seua última edició, serà presentada demà divendres a Tortosa en una projecció gratuïta per l’actriu que va rebre el guardó com a revelació, Nerea Barros. 

La intèrpret gallega estarà a partir de les 19 hores al teatre auditori Felip Pedrell amb el Cicle Gas Natural Fenosa de Cinema Itinerant per presentar el film d'Alberto Rodríguez, on es posa en la pell de Rocío, mare de dos adolescents que són assassinades en un petit poble andalús de les marismas del Guadalquivir.

Abans de participar en esta història ambientada en els anys vuitanta, Barros havia actuat en pel·lícules com Nena, León y Olvido, i El oro del tiempo. En la petita pantalla també se l'ha pogut veure en les sèries Matalobos, El secreto del Puente Viejo i El tiempo corre entre costuras, entre altres.

La projecció començarà a les 20 hores i serà oberta al públic fins a completar aforament. A més, des de les 19 hores, tots els espectadors tindran l'oportunitat de conèixer l'actriu i de fotografiar-se amb un Premi Goya. Si a més compartixen les seues fotos a les xarxes socials, entraran en un sorteig organitzat per Gas Natural Fenosa, pel qual podran guanyar un pack de pel·lícules nominades a la 29 edició dels Goya. La companyia energética també repartirà crispetes gratis als assistents que es facen fans de les seues xarxes socials de cinema.