Moliné marca els eixos del seu programa com a alcaldable d'ERC a Móra la Nova

Redacció
23 de febrer del 2015
Actualitzat a les 18:47h
Un moment de la presentació que va tindre lloc divendres al casal municipal.
Un moment de la presentació que va tindre lloc divendres al casal municipal. | ERC

El suport al comerç local i al turisme ferroviari, així com al vinculat al riu, són alguns dels eixos programàtics amb què Francesc Xavier Moliné concorrerà com a alcaldable per ERC a les properes eleccions municipals de Móra la Nova. Divendres en va fer la presentació al Casal Municipal, davant un centenar d’assistents, en un acte que va comptar també amb les les intervencions de Jesús Álvarez, regidor i portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament i del diputat d’ERC al Parlament Oriol Amorós.

Moliné va centrar el seu discurs en la necessitat de transparència en la gestió i de regeneració política a l’Ajuntament, després dels anys de majoria absoluta de CiU. El candidat republicà va fer una crida “per tornar a unir el poble” perquè, a parer seu, en estos darrers anys “només s’ha governat per a un color polític determinat”. Moliné es va comprometre a “dixar-se la pell” perquè el màxim nombre d’inversions fetes a Móra la Nova “revertisquen en benefici del teixit empresarial del municipi per, així, generar ocupació i donar vida al comerç local”.
 
L’alcaldable d’ERC és tècnic en instal·lacions i línies elèctriques. Està llicenciat en Humanitats per la UOC i esta ha estat la seua primera legislatura com a regidor.