Carles Luz optarà a la reelecció com a alcaldable per CiU a Gandesa

El conseller Francesc Homs va assistir a la presentació de la candidatura de Luz.
El conseller Francesc Homs va assistir a la presentació de la candidatura de Luz. | CiU
Redacció
10 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:44h
L'actual alcalde de Gandesa, Carles Luz, encapçalarà la candidatura de Convergència i Unió (CiU) a les eleccions del 24 de maig, de manera que optarà a la reelecció per continuar quatre anys més a l’alcaldia. La presentació de la seua candidatura, este divendres, va comptar amb la presència del conseller de la Presidència i vicesecretari d’Estratègia de Convergència, Francesc Homs.

Luz, després de fer un repàs al seu mandat fins ara, s’ha proposat com a objectius la dinamització económica, una prioritat que figurarà en el programa de govern de CiU a Gandesa, així com l'impuls a polítiques que garantisquen el lideratge del municipi en els sectors estratègics de la Terra Alta, ha apuntat. En este sentit, vol consolidar el viver d'empreses que s'inaugurarà en les pròximes setmanes “com un motor d'iniciatives i de creació de llocs de treball”.

Francesc Homs, en la presentació, a la qual van assistir un centenar de persones, va destacar l'actitud positiva de Luz per solucionar els problemes del seu municipi: “Hi ha persones que davant de les dificultats intenten cercar solucions, com és el cas de Carles Luz, mentre que n'hi ha d'altres que davant les adversitats només cerquen culpables”, ha apuntat.

L'acte va comptar també amb les intervencions d'Imma Juan, presidenta de la Federació de CDC a les Terres de l'Ebre, i de Baptista Esteve, cap local de CDC a Gandesa. Posteriorment es va dur a terme també l'acte de presentació de Joaquim Ferràs com a candidat de CiU a l'alcaldia d’Horta de Sant Joan.