L'Ajuntament de Godall atorga beques de transport per a estudiants

Redacció
29 de gener del 2015
Actualitzat el 30 de gener a les 9:34h
Per poder percebre la beca cal haver aprovat més d’un 50% dels crèdits matriculats.
Per poder percebre la beca cal haver aprovat més d’un 50% dels crèdits matriculats. | PSC

L'Ajuntament de Godall ha revalidat un any més l'atorgament de beques de transport als joves d’entre 18 i 27 anys per cursar estudis superiors, cicles formatius de grau superior i estudis universitaris o de grau. A més, enguany s'ha ampliat als estudiants de postgrau i màster.

L’import que percebran va des dels 150 euros en desplaçaments de fins a 60 km (anada i tornada); 200 euros fins a 250 km, i de 300 euros si són més de 250 km. Per poder percebre la beca cal haver aprovat més d’un 50 % dels crèdits matriculats en el curs 2014-2015.

"Els joves són avui un dels col·lectius més afectats per la crisi i cal donar-los tot el nostre suport", ha assenyalat l’alcaldessa, Teresa Esmel. Segons la socialista, "estem davant d'una de les generacions més preparades i que, malauradament, tindran molts problemes per accedir al món laboral, esta hauria de ser la principal prioritat de les diferents administracions". Per este motiu, Esmel ha subratllat que cal ajudar els jóvens per formar-se i garantir la igualtat d'oportunitats.