El regidor de Salut d’Alcanar recrimina al govern la manca de resposta a la petició d’ambulància 24 hores

Redacció
22 de gener del 2015
Actualitzat el 23 de gener a les 8:33h
El regidor de Salut de l’Ajuntament d’Alcanar, Joan Roig, lamenta que encara no s’haja rebut resposta en relació a la reclamació que es preste servei d’ambulància 24 hores al municipi. “Ens preocupa l'actitud d'opacitat i de desinformació pel que fa a la Generalitat en una qüestió tan important per al benestar dels canareus i casencs”, ha apuntat Roig.

El regidor recorda que "esta setmana s’han complit dos mesos des que es va tractar la proposta de resolució que ERC va presentar al Parlament pel manteniment del servei d'ambulància 24 hores al municipi, que va ser votada a favor per tots els partits polítics menys CiU”. “I a hores d’ara, ni l'Ajuntament ni la regidoria ha rebut resposta per part del govern de la Generalitat referent al tema”, recrimina.

Roig s’ha mostrat en part optimista ja que “a favor nostre hi tenim el fet que el govern de CiU s’aproparà a ERC per tirar endavant els pressupostos i altres qüestions que afecten la governabilitat del país, i esta condició ens donarà l’oportunitat d’aconseguir el manteniment de l'ambulància 24 hores”, afirma. En este sentit ha afegit que “el context polític en què ens trobem, on ERC té una representació significativa al Parlament, ens permet fer pressió sobre temes d’interès pel que fa al territori, i un d’estos temes serà el manteniment definitiu del servei de transport sanitari al poble”.