La PAH Ebre celebra 2 anys

Durant este temps han aconseguit 70 dacions en pagament i 25 paralitzacions de desnonaments, entre d'altres.

Redacció
02 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:24h
Dinar de celebració pels 2 anys de la PAH Ebre.
Dinar de celebració pels 2 anys de la PAH Ebre. | Cedida

Dinar de celebració pels 2 anys de la PAH Ebre. Foto: Cedida


Centenars de persones van participar, al llarg de tot el dissabte, als actes de celebració del segon aniversari de la Plataforma d'Afectats per l'Hipoteca de les Terres de l’Ebre a la Nau del Parc de Tortosa. Els actes van consistir en una assemblea informativa, un vermut popular, un dinar al qual van asistir més de 150 persones i un karaoke a la tarda. 

El 24 de novembre es complien dos anys d’ençà de la creació de la PAH Ebre. Des de llavors, la Plataforma ha fet costat a centenars de famílies amb problemes relacionats amb l’habitatge, i ha aconseguit negociacions en casos especialment difícils en què la banca s'havia negat a negociar. En concret, 70 dacions en pagament, 25 paralitzacions de desnonaments, 1 condonació amb lloguer social i 5 lloguers socials més a l’espera de la condonació.

"Han estat dos anys lluitant contra els bancs i per la dignitat de les famílies. Dos anys demostrant que sí que es pot, que som majoria i que, si la societat s’organitza, té molt més poder del que ens havien fet creure", explica la PAH en un comunicat.