Tortosa tindrà una pista de gel per promoure el comerç durant la campanya de Nadal i Reis

Redacció
25 de novembre del 2014
Actualitzat el 26 de novembre a les 9:41h
La iniciativa ha estat presentada este matí a l'Ajuntament de Tortosa.
La iniciativa ha estat presentada este matí a l'Ajuntament de Tortosa. | Ajuntament de Tortosa

La Federació Comercial i de Serveis Tortosa+ instal·larà una pista de gel de 200 m2 a la plaça de l'ajuntament amb l'objectiu de dinamitzar comercialment la ciutat durant la campanya de Nadal i Reis. La pista obrirà el divendres 5 de desembre i estarà operativa fins al dia de Reis. Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'entitat, que representa els interessos de 6 associacions del comerç i la restauració amb més de 800 empreses, i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa, la Diputació de Tarragona, la Generalitat, la Cambra de Comerç i altres entitats i empreses.

La pista tindrà un aforament màxim de 40 persones. L'entrada costarà 6 euros i inclou el lloguer dels patins i 30 minuts de patinatge. Els comerciants donaran vals descompte als clients. També hi haurà descomptes per als escolars del municipi. L'horari de funcionament serà similar al del comerç, amb excepció de les vigílies de festa, en què tancarà més tard.
Este matí han presentat els detalls d'esta iniciativa el tinent d'alcalde de Promoció, Emili Lehmann; la presidenta de la Federació, María José Ferré, i el vicepresident, Joan Iniesta, acompanyats d'altres membres de la junta.

El regidor de Comerç, Emili Lehmann, ha explicat que l'Ajuntament dóna suport a la iniciativa perquè va en la línia de la promoció de la ciutat que s'impulsa des del consistori tortosí. "El nostre objectiu és continuar creixent comercialment i turísticament, i esta és una acció que va en esta direcció", ha dit. D'altra banda, la presidenta dels comerciants ha dit que la pista de gel vol ser un al·licient més per comprar als comerços de la ciutat en l'època de l'any que es registren més vendes.