50.000 visitants atrets per la fira multisectorial de Móra la Nova

És la xifra d’afluència de públic que dóna l’organització, satisfeta per «un dels certamens regionals més visitats de Catalunya»

Redacció
27 d'octubre del 2014
Actualitzat el 28 d'octubre a les 9:59h
La fira ha comptat amb uns 200 expositors dins i fora del pavelló.
La fira ha comptat amb uns 200 expositors dins i fora del pavelló. | Sirga Comunicació

La fira ha comptat amb uns 200 expositors dins i fora del pavelló. Foto: Sirga Comunicació


La 183a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova ha tancat portes després de quatre dies plens d’activitats i havent assolit uns 50.000 visitants, segons l’organització, una  xifra que es manté i consolida respecte a edicions anteriors. El certamen ha atret un públic provinent majoritàriament de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat, però també de comarques veïnes com el Baix Ebre o el Baix Camp i d’altres demarcacions com Lleida, Barcelona o fins i tot l’Aragó.
 

Una trentena de cellers i cooperatives han format l’espai de la Fira del Vi. Foto: Sirga Comunicació

Amb este volum de visitants, la fira ha esdevingut "un any més un dels certàmens multisectorials regionals més visitats de Catalunya", apunta l'organització, que valora molt positivament el fet que el nombre de visitants es mantinga respecte a edicions anteriors. “Això vol dir que la fira agrada al públic, que tothom hi troba el seu lloc i que volen repetir l’any que ve. És senyal que estem fent bé les coses i continuarem treballant en esta línia per poder fer moltes edicions més”, ha manifestat el regidor de Fires de l’Ajuntament de Móra la Nova, Ivan Vilanova.

La fira ha comptat amb la presència d’uns 200 expositors ubicats dins i fora del pavelló firal, i amb una trentena de cellers i cooperatives que han format l’espai de la Fira del Vi. A banda, els visitants han pogut gaudir de diverses atraccions i espais de jocs i oci divers.