La biblioteca de Móra la Nova posa en marxa un espai d'intercanvi de llibres

Redacció
20 d'octubre del 2014
Actualitzat el 21 d'octubre a les 15:24h
La biblioteca municipal de Móra la Nova ha posat en marxa un projecte d’intercanvi de llibres, en el qual poden participar tots els usuaris que ho desitgen. La biblioteca ha habilitat un espai on s’hi han situat llibres vells o que estaven repetits, que es deixen a l’abast dels usuaris que vulguen intercanviar-los per un llibre seu que ja han llegit, que els ocupa espai a casa i no saben què fer-ne, o per llibres vells que no volen tindre més. Així, l’usuari s’emporta un llibre ‘nou’ i a canvi en deixa un altre del qual es vol desprendre.

Els llibres que deixen els usuaris es destinen a l’espai d’intercanvi de llibres en el cas que la biblioteca ja el tinga. En cas contrari, el llibre passa a formar part del fons de la biblioteca.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Móra la Nova, Cristina Lasala, ha assegurat que amb este projecte “es pretén fomentar la circulació de llibres, ajudar que no es queden immòbils en una lleixa agafant pols, sinó que siguen llegits per diferents persones”, a més de contribuir al foment de la lectura.