Arriba la ruta de tapes Anem al Rovelló a 24 establiments de Tortosa i els Reguers

Una de les tapes preparada per a la presentació de la ruta.
Una de les tapes preparada per a la presentació de la ruta. | Ajuntament de Tortosa
Redacció
16 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:36h
L'inici de la tardor porta als Reguers, com és habitual, la tradicional Fira del Rovelló, que enguany es celebrarà els dies 1 i 2 de novembre. I al voltant de la fira, com també és ja una tradició, s'emmarquen un seguit de propostes de caire gastronòmic basades en la cuina d'este bolet, típic de la zona del Port de Tortosa-Beseit, entre les quals es troben les Jornades de Cuina del Rovelló (del 23 d'octubre al 2 de novembre), que han assolit ja la seua sisena edició, i inclosa dins d'estes, la 3a Ruta de Tapes Anem al Rovelló, una proposta que tindrà lloc als diferents barris de la ciutat de Tortosa i al poble dels Reguers durant este mes d'octubre, amb un total de 24 establiments de restauració que oferiran diferents tapes amb noms tan suggerents com pastissets de pasta fresca amb salsa de bolets, el milfulls de rovellons i confit d'ànec, el fals flam de pinatell, el niu de camagrocs o la torre de filets amb rovellons, entre d'altres.

Enguany, la ruta de tapes Anem al Rovelló, organitzada per Platigot  i la Federació de Comerç i Serveis Tortosa+ amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, inclou el primer concurs Instagram de la ruta, en el qual el públic pot  fotografiar la seua visita a la ruta i, després, penjar les imatges a Instagram a través de l'etiqueta #tortosa+rovelló, amb la premisa de fotografiar, almenys, una tapa per cada zona (Temple-parc, centre, nucli antic, Remolins, i Ferreries-els Reguers) tot anomenant el bar o restaurant on s'ha realitzat. El sorteig de premis tindrà lloc el divendres 7 de novembre al mercat municipal de Tortosa.

Així mateix, també es presenta una altra novetat: el 1r Concurs d'Aparadors i Decoració Interior d'Establiments de Tortosa, amb la temàtica "La tardor/El rovelló", en la qual es podran visitar els comerços, bars i restaurants participants. El lliurament de premis d'esta activitat tindrà lloc el divendres 31 d'octubre a les 20.00 hores dins la festa Castaween, que se celebrarà al nucli antic.