Bítem celebra el pròxim cap de setmana la Fira de la Clementina

El certamen comptarà amb més de 40 expositors al recinte firal

Redacció
15 d'octubre del 2014
Actualitzat el 16 d'octubre a les 10:14h
El president i la regidora de l'EMD, Josep Cugat i Matilde Cugat, en la presentació de la fira.
El president i la regidora de l'EMD, Josep Cugat i Matilde Cugat, en la presentació de la fira. | Ajuntament de Tortosa
Coincidint amb l'arribada als mercats de les varietats més primerenques, Bítem celebra este cap de setmana (17, 18 i 19 d’octubre) la setena edició de la Fira de la Clementina. Empreses, entitats, associacions i emprenedors configuren una oferta de 42 expositors que podran ser visitats al recinte firal.

La fira obre portes el divendres 17 amb una jornada tècnica organitzada pel departament d'Agricultura sobre l'eficiència energètica. L'endemà dissabte es farà la inauguració, que enguany anirà a càrrec del president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler. Durant el dia es faran cursos d'elaboració de licors de mandarina i concursos diversos, i diumenge tindrà lloc la Festa dels Tres Tombs.

El president de l'EMD de Bítem, Josep Cugat, i la regidora Matilde Cugat han presentat els detalls d'esta nova edició. Josep Cugat ha volgut destacar la consolidació d'esta fira i la implicació del teixit associatiu del poble, al temps que ha fet una crida a visitar-la i a participar dels seus actes. D'altra banda, la regidora de Turisme s'ha referit a la campanya de cítrics d'enguany, que es preveu amb un bon nivell de producció i de bona qualitat, malgrat que les altes temperatures amb què ha començat poden perjudicar-la.