L’Ametlla de Mar convoca un concurs de fotografia d’Instagram i Facebook

De l’1 d’octubre al 30 d’abril, se sortejaran 49 caps de setmana al municipi amb allotjament, activitat i obsequi gastronòmic.

Redacció
09 d'octubre del 2014
Vista nocturna del port de l'Ametlla de Mar.
Vista nocturna del port de l'Ametlla de Mar. | Sílvia Berbís.
Vista nocturna del port de l'Ametlla de Mar. Foto: Sílvia Berbís.

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha començat un concurs a través de les xarxes socials d’Instagram i Facebook per tal d’agrair als seguidors tot el seu suport. De l’1 d’octubre al 30 d’abril, amb el concurs #AMETLLADEMARLIKESYOU s’escollirà una foto diària d’Instagram i es publicarà a Facebook per tal que els seguidors de la pàgina la puguen votar i compartir. Es premiaran les fotos amb més “m’agrada” i se sortejaran premis entre els qui posen m’agrada i les compartisquen a Facebook.

“La idea va sorgir des de l’àrea de Turisme pensant com podíem agrair a tots aquells que participen a les diferents xarxes que ens seguixen, comenten, compartixen els nostres continguts. Gràcies a estos usuaris ens promocionem arreu del món. A més, vull agrair a les empreses i entitats que ens han ofert col·laboració el seu compromís”, explica Andreu Martí, alcalde de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, en una nota de premsa.

A més, cada mes tindrà una temàtica determinada: octubre, gastronomia; novembre, natura i paisatge; desembre, racons de la Cala; gener, tipisme mariner; febrer, festes i tradicions; març, activitats i vida, i s’acabarà amb abril, costa i platges.

Entre els participaran se sortejaran 49 caps de setmana al municipi que inclouran allotjament, activitat i obsequi gastronòmic. Així, en concret se sortejaran tres caps de setmana mensuals a les tres fotos que obtinguen més m’agrada a Facebook . A més, dos caps de setmana mensuals entre els m’agrada de la foto més votada. I, finalment, dos caps de setmana mensuals entre els que compartisquen la foto més votada.
Les fotografies a Instagram hauran d’estar etiquetades amb #AMETLLADEMAR. A més, l’àrea de Turisme remarca que també es tindran en compte les imatges dels usuaris penjades amb anterioritat dins l’any que vulguen participar en el concurs. Cada foto es podrà votar i/o compartir fins al 15 del mes següent, i el dia 16 de cada mes se sabran els guanyadors del mes anterior. Cada participant només podrà guanyar un cap de setmana. Tota la informació la podeu trobar aquí. 

Empreses i entitats col·laboradores amb el concurs: hotel Ametlla Mar, càmping Ametlla, càmping Nàutic, Villas Nova Ametlla, Villas Dorada, Port Calafat, hotel L’Alguer, hotel del Port. Activitats: Tunatour del Grup Balfegó, Ametlla Diving Top Fisher, Plàncton divulga; Subkro. Ametlla Charter, Naturbike la Cala. Regals gastronòmics: Mel Germans Sancho, Formatgeria Punta Calda, Cooperativa Agrària, Ecomuseu del Vi, restaurants del Club de Gastronomia de l’Ametlla de Mar.