Sortegem 3 DVD del ‘Se fa saber’!

Es tracta de l’òpera prima de la documentalista planera Zoraida Roselló

per Redacció , Santa Bàrbara, 9 d'octubre de 2014 a les 12:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Se fa Saber tràiler oficial from Se fa Saber on Vimeo.


Dimecres que ve, 22 d'octubre s'estrenarà el DVD de Se fa saber, l'òpera prima de la documentalista de Santa Bàrbara Zoraida Roselló. Per este motiu, Aguaita.cat i Cameo sortegem tres DVD entre els lectors. Ara bé, Cameo, que n'edita el DVD, el posarà en venda a la seua botiga en línia


Se fa saber és un retrat costumista i caricaturesc d'un poble que podria ser qualsevol. Un document sobre el patrimoni immaterial d'este indret descrit mitjançant pinzellades de la vida quotidiana dels seus habitants. El poble, un escenari aparentment inert, és Santa Bàrbara, al Montsià. Un escenari que cobra vida a través dels seus personatges i els recorreguts pels espais on es creuen. Revelant així el significat dels rituals més habituals i de l'efecte que l'essència d'este lloc provoca en ells. 

Se fa saber ha guanyat el premi a la millor pel·lícula de l'Atlàntida Film Fest, el festival en línia de cinema de Filmin, i ha passat per la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, la Mostra de Cinema Etnogràfic de Catalunya i el Festival Alcances de Cadis, entre d'altres.


Zoraida Roselló (Barcelona, 1980) es va formar com a geòloga i no va ser fins al 2010 que va decidir dedicar-se al gènere documental. El seu primer curtmetratge, l'Estratègia de Madame Bretó (2012), va rebre el premi del públic 2013 al BccN, al Festival de Cinema de Lanzarote i al Festival Curt-redó.

Si voleu aconseguir-ne una de les tres còpies, cal que participeu en este sorteig, i per participar-hi només cal que empleneu el formulari següent. Teniu temps fins al dimarts 21 d'octubre a la mitjanit.

SORTEIG TANCAT

Normes del sorteig
— Per participar en este sorteig, cal que inscriviu el nom i els dos cognoms, el DNI, el municipi i una adreça de correu electrònic. També cal que accepteu les normes del concurs.
— Cada participant optarà a una sola còpia del DVD de les tres que sortegem.
— El termini per participar al sorteig finalitzarà el dimarts 21 d’octubre a les 23.59 hores.
— Un cop fet el sorteig, Aguaita.cat contactarà per correu electrònic amb les persones guanyadores.
— Els noms de les persones guanyadores es faran públics l'endemà dimecres a la tarda.
— Per qualsevol dubte, podeu contactar amb Aguaita.cat a través del correu [email protected].
— Mitjançant la participació al concurs, els participants s'inscriuran també al butlletí diari de delCamp.cat. En compliment de la llei vigent, podran desapuntar-se'n sempre que ho vulguen, com s'indica al butlletí.

 

Participació