Amposta organitza el tercer Fòrum d’Experiències Emprenedores

Redacció
08 d'octubre del 2014
El 16 d’octubre a l’auditori municipal (enfront de fira Amposta) es durà a terme el Fòrum Experiències Emprenedores organitzat per Amposta Empresa. Es tracta d’ un esdeveniment en què una selecció d’emprenedors expliquen al públic els seus projectes professionals i empresarials amb tot detall, des del moment en què va sorgir la idea, el desenvolupament, les dificultats i els problemes que els van sorgir i com els van afrontar per posar en funcionament i, finalment, viure dels seus projectes empresarials.

L’edició d’enguany té com a convidats a Jaume Cugat, que és doctor en química, és de Campredó i viu a Amposta que explicarà el seu projecte Roskinshoe, en què desenvolupa i crea vídeos animats de divulgació i comunicació científica.

També hi seran explicant el seu projecte de disseny les germanes Laia i Georgina Cardona, dos noies joves d’Amposta que treballen un projecte de disseny diferent, atrevit i molt divertit que es diu Tu & Jo i que està especialitzat en bodes i esdeveniments socials i està tenint molt èxit entre els seus nombrosos clients.

El tercer convidat és Albert Buscató, un jove de Barcelona propietari i impulsor d’un projecte únic al món que es diu Ecobioball, que desenvolupa amb dos empreses seues, una a Barcelona i l’altra des dels Estats Units. Ecobioball són unes pilotes de golf ecobiològiques que amb el contacte amb l’aigua es biodegraden en 48 hores i porten dins menjar per a peixos. Ven a més de 40 països al món i el seus clients són empreses de creuers, empreses de camps de golf que tenen els camps propers al mar i particulars que juguen a golf des dels seus iots navegant.

Tancarà el Fòrum Victor Küppers, una de les persones que millor explica i transmet la importància de la “gestió de l’entusiasme per emprendre”. Parlarà de la importància de gestionar l’actitud en moments difícils per mantenir l’alegria, l’optimisme i la il·lusió. És llicenciat en administració i direcció d’empreses i doctor en humanitats. Treballa com a formador i conferenciant i dóna classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona. Va ser vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor d’IESE. Impartix conferències a escoles sobre Gestió de l’entusiasme i és autor dels llibres El efecto actitud i Vivir la vida con sentido, tots dos best-sellers a l’Estat espanyol.