Les Terres de l'Ebre ja tenen comissió de seguiment de la consulta del 9-N

El DOGC publica avui el nom dels cinc membres que componen la comissió

Redacció
07 d'octubre del 2014
Xavier Faura i Marta Martínez, a proposta del Consell de l’Advocacia de Catalunya; Marc Puigdomènech, a proposta del Col·legi de Politòlegs de Catalunya; Joaquim Gasulla, a proposta del Consell de Governs Locals, i Jaume Borja, a proposta del govern. Són els cinc membres que composen la comissió de seguiment a les Terres de l’Ebre de la consulta del 9-N. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica avui dimarts el decret de nomenament dels 34 membres de les 7 comissions de seguiment a tot Catalunya.

La publicació del decret, signat ahir pel president Mas, constata que els preparatius de la consulta seguiment endavant per bé que el decret de convocatòria i la llei de consultes catalana es troben suspesos pel Tribunal Constitucional. Ahir també es van reobrir els censos i registres previstos per votar el pròxim 9 de novembre.

Les comissions de seguiment són 7 arreu de Catalunya, amb un total de 34 membres i amb seus a Barcelona, Manresa, Tremp, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa.

Estes comissions de seguiment tenen les funcions següents: garantir el bon funcionament de les diferents fases de la consulta, d’acord amb la normativa; realitzar les operacions de recompte definitiu; resoldre les queixes, les consultes o les incidències que es plantegen en el seu àmbit territorial; nomenar els representants de les organitzacions interessades, perquè siguen presents en els actes de constitució de les meses de consulta, en la votació o en els recomptes i qualsevol altra atribució que li siga encomanada per la comissió de control o per la normativa.