Presó per al presumpte autor d’abusos sexuals a un xiquet d’Amposta

Redacció
01 d'octubre del 2014
El veí de la Ràpita que va ser detingut dissabte passat pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor d’un delicte d’abusos sexuals a un menor d’Amposta ha ingressat a la presó després d’haver prestat declaració davant el jutge a la capital del Montsià. El detingut, de 66 anys, va passar ahir a disposició del Jutjat d’Instrucció Número 4, que ha dictat presó preventiva sense fiança un cop escoltades les seues declaracions.

Segons ha informat TV3, va ser la família del menor, un xiquet de 10 anys, la que va denunciar els fets. L’home l’hauria captat en un parc d’Amposta i se l’hauria endut en cotxe fins al seu pis, a la Ràpita, on hauria comès els abusos abans de tornar el menor al lloc on el va recollir. Sota el cas, però, pesa el secret de les actuacions i els Mossos d’Esquadra continuen les investigacions per tractar d’esbrinar si l’abús va ser puntual o continuat i també si va poder cometre recentment algun acte similar amb alguna altra víctima. De fet, el detingut tenia antecedents relacionats amb la pederàstia.

Veïns de la Ràpita han explicat que en les últimes hores agents al càrrec de la investigació haurien escorcollat l'habitatge de l’home detingut, que a hores d’ara és a la presó.