Tots convocats davant els ajuntaments

ANC i Òmnium fan una crida perquè tothom es concentre a les 19.00 h davant del seu ajuntament

Redacció
30 de setembre del 2014
Una de les imatges de la gran 'V' del passat 11 de Setembre a Barcelona.
Una de les imatges de la gran 'V' del passat 11 de Setembre a Barcelona. | Sofia Cabanes
Una de les imatges de la gran V del passat 11 de Setembre a Barcelona. Foto: Sofia Cabanes

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han convocat per a esta tarda a les 19.00 hores concentracions davant els ajuntaments en contra de la suspensió de la llei de consultes i el decret de convocatòria del 9-N.  L'ANC i Òmnium demanen que tothom qui puga que hi assistisca vestit de color groc.

"Us convoquem davant de tots els ajuntaments per iniciar de forma alegre, massiva i alhora decidida la campanya més important de la nostra història: la campanya perquè el proper 9 de novembre guanye el sí a la independència", afirma l'ANC en un correu dirigit als socis.

Este dimarts també s'activa la següent fase prevista dins de la campanya Ara és l'hora, la gigaenquesta en suport de la convocatòria de la consulta del 9-N. De fet, el multitudinari porta a porta en què es preveu que uns 100.000 voluntaris visiten totes les llars catalanes havia de començar el pròxim dissabte, 4 d'octubre, però la mateixa ANC ja va anunciar que l'engegarien en el mateix moment en què es confirmés la suspensió de la consulta.

Per tant, un cop concretada la suspensió per part del TC este dilluns a la tarda, l'ANC donarà inici este dimarts a la gigaenquesta, malgrat el mateix tribunal haja advertit que un cop publicades les seues providències al BOE -en principi este mateix dimarts- la suspensió no només afectarà el govern i l'administració, sinó també les entitats i els particulars. 

Podeu participar enviant-nos fotos de les concentracions al vostre poble a través del nostre Facebook, Twitter o al correu [email protected].