Activitats a escoles i una caminada per celebrar la Setmana de la Mobilitat Sostenible a Amposta

Redacció
23 de setembre del 2014
Actualitzat a la 13:57h
Cartell de la Setmana.
Cartell de la Setmana. | Cedida

Cartell de la Setmana. Foto: Cedida
 

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014 que se celebra a Catalunya del 22 al 29 de setembre sota el lema Fem el carrer més nostre, la Policia Local d’Amposta portarà a terme activitats a les escoles de primària de la població, concretament es realitzaran coferències que informaran dels objectius de la setmana, i activitats a la via pública, com ara un circuit d’habilitats amb la bicicleta, per a portar a terme estes activitats i d’acord amb el lema de la setmana, es tallaran alguns dels carrers que habitualment s’utilitzen per a la mobilitat dels vehicles de manera que, mentre dure l’activitat, siga ocupat pels alumnes que la realitzen.

També es portarà a terme alguna caminada saludable que s’ha coordinat amb el CAP I d’Amposta dintre del programa MOU-TE, dijous 25 de setembre a les 10 hores, amb sortida des de l’espai social (av. Catalunya, 113).

En estes activitats es lliurarà material divers relacionat amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que haurà facilitat el departament de Territori i Sostenibilitat de les Terres de l'Ebre.
 
La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura del 2014 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit. Escollir el transport públic col·lectiu per anar a la faena, caminar o moure’s en bicicleta per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe pot ser una bona forma de protegir i millorar la salut.