Deu detinguts per intentar robar a Camarles i en un parc eòlic a Tortosa

Els Mossos d'Esquadra enxampen quatre hòmens carregant als vehicles gran quantitat de material fèrric en una finca de Camarles | Un altre grup va forçar la porta d'un aerogenerador per robar a l'interior

Redacció
16 de setembre del 2014
Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa han detingut deu persones relacionades amb la sostracció de metalls als municipis de Camarles i Tortosa.

La primera actuació policial es va efectuar l’1 de setembre, quan agents dels Mossos, amb la col·laboració de la Policia Local de Camarles, van personar-se en una explotació agrícola d’este municipi, on diverses persones alienes havien entrat amb dos vehicles. Un vegada al lloc, els agents van enxampar quatre hòmens que carregaven als vehicles gran quantitat de material fèrric que es trobava dipositat a la finca.

Els quatre hòmens, d’edats compreses entre els 26 i 45 anys, tots ells de nacionalitat búlgara i veïns de Castelló i Alcanar, van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte de furt, en grau de temptativa.

D’altra banda, el 8 de setembre els Mossos van detenir sis hòmens d’edats compreses entre els 19 i 38 anys, tots ells de nacionalitat romanesa i veïns de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.
Pels volts de les 19 hores del mateix dia els agents van tindre coneixement d’un possible robatori al parc eòlic de la mola Porquera de Tortosa.

Quan els Mossos van arribar al lloc van localitzar la porta forçada d’un dels aerogeneradors. A l’interior, havien danyat els sistemes de comunicació i havien tallat el cablejat.

Prop del lloc van localitzar un vehicle que podia ser dels lladres. Davant la sospita que s’havien amagat per la zona, van iniciar una recerca, la qual va permetre localitzar i detenir sis hòmens, presumptes autors del robatori.

Els deu detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs, després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Tortosa.