L’ermita de Mig Camí de Tortosa acull el VaPerTuVidal

Esport extrem i música amb Natural Band i Oques Grasses, el 27 de setembre, en la quarta edició

Redacció
15 de setembre del 2014
Cartell de la nova edició del VaPerTuVidal.
Cartell de la nova edició del VaPerTuVidal.
El proper 27 de setembre se celebrarà, a l’ermita de Mig Camí, el IV VaPerTuVidal, un acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté. Durant la jornada, organitzada per l’associació VaPerTuVidal, tindran lloc un seguit d’activitats que començaran a les 16.00 hores amb un descens de BTT amb remuntadors.

Al llarg de la tarda també es realitzaran exhibicions de bike trial i dirtjump, un circuit d’aventura amb rocòdrom, pont tibetà i tirolina, un nou circuit ciclista infantil i tot un seguit d’activitats per a xiquets com tallers de dibuix i manualitats.

A les 21.00 hores, i donant pas a les activitats musicals, tindrà lloc el concert de Natural Band, el grup més jamaicà de les Terres de l’Ebre i, tot seguit i per primer cop a Tortosa, el grup Oques Grasses, guanyador del premi Enderroc 2014 com a grup revelació. Este grup de Roda de Ter (Osona), que definix la seua música com "reggae a la cassola", ha triomfat aquest estiu amb la cançó Sexy del seu segon disc, Digue-n’hi com vulguis.

Recollida de bicicletes i concurs de fotografia

Durant el dia es recolliran bicicletes usades i material esportiu que serà reparat per l’associació i distribuït entre col·legis i entitats que li puguen donar un bon servei, complint amb la vessant solidària de l’associació. En este aspecte, el dia 26 de setembre, a les 16.00 hores, es farà entrega a l’escola Remolins de les 22 bicicletes que ha recollit l’últim any, i que formaran part del projecte educatiu de l’escola Aprenem a anar en bici.

Els assistents podran participar en un concurs de fotografia amb imatges realitzades el mateix dia de l’esdeveniment i de qualsevol tema relacionat; ja siga del descens, dels concerts o de les altres activitats programades.