Consells de mobilitat per no quedar col·lapsat a la V de la Diada

'Mou-te cap a la V' crea un fòrum per omplir les places buides dels vehicles privats

Redacció
02 de setembre del 2014
990_1409666816mapaP
990_1409666816mapaP
La campanya Ara és l'hora ha obert un nou espai al seu web, anomenat "Mou-te cap a la V" on dóna informació per facilitar el transport de totes les persones que participaran a la Via Catalana del proper Onze de Setembre a Barcelona.

Un dels objectius de l'organització és que l'arribada a Barcelona no supose grans embussos de trànsit, en facilite la fluïdesa i siga esglaonada.

Este espai va dirigit a totes aquelles persones que aniran a Barcelona en transport públic, en autocars organitzats o en vehicle propi. Algunes de les recomanacions són anticipar el viatge, fer ús del transport públic en la mesura que siga possible i compartir vehicle sempre que es vaja en transport privat.

En este sentit, Mou-te cap a la V oferix un fòrum per tal que aquelles persones que disposen de places en els seus vehicles en puguen oferir, i aquelles que en necessiten, puguen demanar-ne.

Més enllà, l'espai també oferix els horaris i possibilitats d'arribar a Barcelona en transport públic, també depenent del tram al que es vol anar, i compta amb un mapa d'aparcaments amb transport públic proper per deixar el vehicle i poder arribar a la V amb facilitat.

ESPECIAL: LA V DE LA DIADA - VIA CATALANA 2014

La guia pràctica de NacióDigltal per a la V