Detinguts dos joves per robar en domicilis de Corbera d’Ebre

Redacció
12 d'agost del 2014
Els Mossos d’Esquadra, van detenir el passat 4 d’agost, dos joves de 25 i 22 anys, nacionalitat romanesa i veïns de Móra d’Ebre, com a presumptes autors de dos robatoris amb força en domicilis de Corbera d’Ebre, segons ha informat avui el cos policial.

Els fets van ocórrer el passat 2 d’agost, quan els propietaris de dues cases adossades van denunciar haver estat víctimes de robatoris en els seus domicilis. Els autors van accedir a l’interior dels habitatges aprofitant que els seus propietaris no hi eren, mitjançant el forçament de persianes i mosquiteres, i van sostreure joies, aparells electrònics i diners en efectiu.

En un dels domicilis, un dels autors va ser sorprès pels propietaris mentre encara es trobava a l’interior de l’habitatge, tot i que va poder fugir de seguida amb dos persones més i una quarta que els esperava en un vehicle.

Mentre els autors iniciaven la fugida van llençar pedres als propietaris per tal de dissuadir-los i que no els seguissen, però tot i així, les dades i descripcions aportades per estos van ser determinants en el transcurs de la investigació dels fets.

Els dos joves detinguts, que ja tenien antecedents policials per delictes contra la propietat, van passar a disposició del Jutjat d’instrucció de Gandesa el passat dia 6 d’agost, queen va decretar la seua llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.