L'avaria del caixer automàtic de 'La Caixa' empipa veïns i sector turístic a Horta de Sant Joan

Redacció
29 de juliol del 2014
Aquesta és la imatge en què es trobaven els clients que volien anar a traure diners el passat cap de setmana.
Aquesta és la imatge en què es trobaven els clients que volien anar a traure diners el passat cap de setmana. | Cedida
Esta és la imatge en què es trobaven els clients que volien anar a traure diners el passat cap de setmana. Foto: Cedida

"Estem a Horta i ja van dos caps de setmana que el caixer de 'La Caixa' no funciona", comenta una visitant del poble. Tot i que este no és l'únic caixer d'Horta de Sant Joan, (n'hi ha un altre de Catalunya Caixa ben a prop), les avaries que ha patit el dispensador els dos últims caps de setmana ha empipat molt als ciutadans i sector serveis, que durant els caps de setmana i períodes de vacances se'n beneficien dels visitants atrets pel turisme a la zona.

Manolo, que regenta un dels bars de Plaça Catalunya d'Horta assegura que l'avaria els ha fet perdre clients. "És una vergonya. L'altre cap de setmana tampoc anava. El van arreglar, però este cap de setmana s'ha tornat a espatllar". 

"Tenim el caixer de la Caixa més proper a 20 km i això va molt malament per als clients i per a la gent del poble", comenta Laia, treballadora d'un altre dels bars de la mateixa plaça. Al Chema, que treballa de guia de barrancs, també li han arribat les queixes: "Molts clients s'han queixat, no pot ser que els caps de setmana que es quan es treballa i la gent vol gastar no pugue per culpa del caixer", sentència.