Iceta guarda un lloc per de la Vega a la nova executiva del PSC

Redacció
19 de juliol del 2014
Representació ebrenca al congrés extraordinari que ha ratificat Miquel Iceta com a nou primer secretari del PSC
Representació ebrenca al congrés extraordinari que ha ratificat Miquel Iceta com a nou primer secretari del PSC | Cedida
Representació ebrenca al congrés extraordinari que ha ratificat Miquel Iceta com a nou primer secretari del PSC, amb Manel de la Vega al centre. Foto: Cedida

La nova executiva del flamant primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha guardat un lloc de segona fila, d'entre els 45 membres de la nova executiva, per a la quota ebrenca. Es tracta de Manel de la Vega, que serà secretari adjunt de Política Municipal juntament amb 7 membres més.

De la Vega, llicenciat en Psicologia i Psicopedagogia i membre 'alliberat' del partit, ja va ocupar la secretaria de Política Municipal en l'executiva derrocada de Núria Ventura i en l'actualitat és un dels membres de la comissió gestora que va substituir la direcció socialista al territori. 

La nova executiva proposada per Miquel Iceta ha estat avalada pel 86,32% dels vots, rebent 549 suports sobre els 636 sufragis emesos. 95 vots han estat en blanc (13,46%) i 2 nuls.