‘El Mundo’ destapa el ‘negoci’ de Jordi Pujol Jr. a l’abocador de Tivissa

Redacció
17 de juliol del 2014
Vista per satèl·lit de l'abocador de Tivissa.
Vista per satèl·lit de l'abocador de Tivissa. | Google Maps
Vista per satèl·lit de l'abocador de Tivissa. Foto: Google Maps

Jordi Pujol Ferrusola, fill de l’expresident de la Generalitat, va invertir 3 MEUR i en va guanyar 2 en només 1 any amb la posada en funcionament de l’abocador de residus de Tivissa, segons publica  El Mundo .

Segons la mateixa informació, la UDEF de la Policia Nacional ha documentat esta operació de Pujol Ferrussola realitzada a través d'una societat que es nodreix de fons procedents de Luxemburg i l'objecte social de la qual són «els serveis de traducció» i sospita, a més, que es tracta d’una comissió encoberta.

Pujol Ferrusola es va associar a 2004 amb el grup de tractament de residus català Servitransfer que necessitaven finançament per a l'operació, que ascendia a 10 milions d'euros, i van recórrer al primogènit de l'expresident.

Tot just un any després de l'entrada de Pujol Ferrusola, els socis van vendre la major part del negoci a Fomento de Construcciones i Contratas (FCC). A partir d’aquí, Pujol Ferrussola va expressar la seua voluntat de sortir del negoci i les seues accions van ser adquirides pels altres socis amb una plusvàlua del 70%.