La UOC amplia al Montsià el programa 'Seminaris en xarxa'

El cicle de conferències es pot seguir simultàniament a Roquetes, Gandesa i La Galera

Redacció
26 de juny del 2014
La UOC impulsa un nou cicle de “Seminaris en xarxa”, una experiència pilot iniciada l'any passat que implica que una mateixa xerrada tècnica es podrà seguir simultàniament en diferents municipis de les Terres de l'Ebre. En aquest cas, el Consell Comarcal del Montsià se suma a la iniciativa engegada per l’Ajuntament de Roquetes i el Consell Comarcal de la Terra Alta, per poder retransmetre les sessions en tres localitats diferents d'estes tres comarques.

L'objectiu de la UOC és que, mitjançant l’aprofitament de les noves tecnologies, siga possible possible connectar en xarxa els municipis de Roquetes, Gandesa i La Galera per tal d'estalviar costos i optimitzar la transmissió de coneixement de manera més eficient. Esta iniciativa col·laborativa utilitza les noves tecnologies per sumar esforços i evitar desplaçaments i duplicitats de sessions.

Els seminaris es podran seguir gratuïtament des de qualsevol de les tres seus amb la possibilitat que el públic assistent puga participar activament en el contingut a través via internet.

Els 'Seminaris en xarxa' són una experiència fruït de la col·laboració entre diferents entitats i administracions del territori amb la intenció d'apropar a la ciutadania temes d'interès social tenint en compte el context econòmic i social. És per això que les sessions previstes oferiran continguts sobre emprenedoria i noves formes d'organització empresarial, tant des del punt de vista jurídic, com de màrqueting o finances.

Avui dijous, Maria Jesús Blasco, d’AFCA Assessorament, estava citada a parlar des de Roquetes sobre diferents sistemes i mètodes que poden ajudar a millorar la tresoreria de les empreses, en una conferència que es podia seguir des del Consell Comarcal de la Terra Alta a Gandesa i des del Viver d’Empreses del Montsià a La Galera.

La resta de sessions es reemprendran a partir el 25 de setembre amb la sessió 'Responsabilitat social empresarial'; el 23 d'octubre, la sessió tractarà sobre la realitat del e-commerce, i el 27 de novembre tindrà lloc una conferència sobre Internacionalització.