Detingut a França el cap de l’oficina de Correus de Santa Bàrbara

Redacció
26 de juny del 2014
El cap de l’oficina de Correus de Santa Bàrbara va ser detingut la vespra de Sant Joan per la Policia de duanes francesa quan acabava d’entrar a França pel Pas de la Casa.
La detenció es va produir desprès d’haver cursat una ordre europea de detenció, fet que obliga el jutge que porta el cas a tramitar les oportunes gestions davant les autoritats franceses a l’espera que el detingut siga extradit a l’Estat espanyol.

Així ho ha explicat a La Plana Ràdio la sots inspectora de l’Àrea Bàsica Policial del Montsià dels Mossos d’Esquadra, Carme Domènec.

El responsable de Correus a la localitat del Montsià, de 53 anys, va desaparèixer dilluns 9 de juny amb una quantitat de diners de la caixa forta de oficines que rondaria els 16.000 euros. De fet, els Mossos d'Esquadra n'investiguen la presumpta apropiació indeguda. Correus, però estaria auditant els comptes de l'oficina dels últims temps per determinar si el seu director portava temps apropiant-se dels diners dipositats o bé si va fugir amb la recaptació dels últims dies.

Abans de marxar, el director hauria deixat una carta de comiat a la seua esposa, va denunciar la desaparició a la Guàrdia Civil de Vinaròs, on residien.