Cloenda de les Aules de la Gent Gran del Campus TE de la URV, a Móra d'Ebre

Redacció
28 de maig del 2014
Un moment de la visita a la zona del castell de Móra d'Ebre.
Un moment de la visita a la zona del castell de Móra d'Ebre. | URV
Un moment de la visita a la zona del castell de Móra d'Ebre. Foto: URV

Uns 140 alumnes participen avui en la cloenda de les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran del Campus Terres de l’Ebre de la URV, que enguany es du a terme a Móra d’Ebre. Els alumnes pertanyen a les sis aules que hi ha a les Terres de l’Ebre: Tortosa, Amposta, Deltebre, Flix, La Sénia i Móra d’Ebre. Enguany l’acte està organitzat per l’Ajuntament amfitrió, pel seu casal de jubilats i per la URV i compta amb l’assistència de representats del Campus ebrenc, entre els quals el seu director Azael Fabregat i la coordinadora de les Aules de la Gent Gran de la URV, Isabel Miró, així com representants de les diferents poblacions on s’impartixen aquestes aules.

Des de les onze del matí els assistents han anat arribant a Móra d’Ebre i aviat han participat en la visita guiada a la població per conèixer bona part dels seus atractius més destacats com ara el castell, el pont de les arcades i el centre històric. Seguidament i per finalitzar la trobada, han participat en un dinar al Casal dels Jubilats morenc.

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social engegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat. La URV, dins la seua política de participació cívica, "és conscient de la importància de la seua relació amb l’entorn social i per això hi participa de ple", segons ha remarcat en una nota de premsa. A més, "vol ajudar a donar una alternativa al temps de lleure a la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès", apunta.

Les classes de totes les Aules es van iniciar el passat mes d’octubre i finalitzaran demà dijous amb la darrera conferència, 'Volcans i terratrèmols de Catalunya' a càrrec del geòleg i professor Àlvaro Arasa, que s’impartirà a Tortosa.