La Diputació lliura dos noves embarcacions de rem olímpic al Club Nàutic d’Amposta

També s'ha fet entrega a l'Ajuntament de quatre obres d'art del seu fons que han estat restaurades per l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació

Redacció
09 de maig del 2014
Un moment de l'acte de lliurament de les dos embarcacions.
Un moment de l'acte de lliurament de les dos embarcacions. | Ajuntament d'Amposta
Un moment de l'acte de lliurament de les dos embarcacions. Foto: Ajuntament d'Amposta

La Diputació de Tarragona ha fet lliurament avui al Club Nàutic d’Amposta de dos embarcacions de rem olímpic, un skiff i un doblescull, que s’han pogut adquirir a partir d’una subvenció de 15.000 euros aportada per l’ens supracomarcal.

El president de la Diputació, Josep Poblet, ha aprofitat per visitar les instal·lacions del Centre de Rem, que dóna servei als esportistes per als entrenaments d’alt rendiment. L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha destacat la gran importància que té el projecte esportiu d’Amposta per al creixement de la ciutat, i la xarxa d’instal·lacions esportives del Centre de Tecnificació de la que forma part el Centre de Rem.

Prèviament, al saló de plens de l’Ajuntament, la Directora de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació, Carme Clemente, i Josep Poblet, han fet entrega a l’alcalde de quatre quadres restaurats per l’EADT que formen part del fons d’art de l’Ajuntament d’Amposta i que es van haver de restaurar perquè van quedar afectats per una inundació de les dependències municipals on havien estat exposats. Les quatre obres gràfiques són obres guardonades al concurs Nacional de Pintura Ciutat d'Amposta, i són l’aquarel·la ‘Riu Ebre’ de Joan Juncosa Roselló, l’aquarel·la ‘Muelle de pescadores’ de José Olivé, un dibuix al carbonet de César Estrany i el gravat calcogràfic ‘Barcas’ de Benet Espuny.