Expoebre tanca amb més visitants i més volum de negoci que els anys anteriors

Segons les primeres estimacions de Fira de Tortosa, ha crescut l'assistència i les transaccions, a manca de dades concretes | El premi al millor producte o servei ha estat per a Ebrefitness, pel Sistema d'entrenament Mihabodytec

Redacció
05 de maig del 2014
Guanyadors dels concursos de productes i estands.
Guanyadors dels concursos de productes i estands. | Ajuntament de Tortosa
Guanyadors dels concursos de productes i estands. Foto: Ajuntament de Tortosa

Expoebre, la fira de les Terres de l'Ebre, va tancar ahir la seua 70a edició després de quatre dies en què, segons l’Ajuntament, “s'ha registrat un volum de públic molt important, superior al d'anteriors edicions”, especialment els dos dies festius, apunta en una nota de premsa. També asegura que hi ha hagut un “major volum de negoci registrat pels expositors consultats”, qüestions que fan donar una valoració “molt positiva de la fira” per part de l’organització. L'alcalde, Ferran Bel, i el president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, han coincidit a destacar estos dos factors a l'hora de fer balanç. Bel ha defensat l'aposta de l'Ajuntament per una Expoebre multisectorial, d'accés gratuït, que camina cap a l'especialització i que creix amb la celebració de debats, jornades i altres activitats paral·leles. Emili Lehmann ha afegit que els concessionaris de vehicles han confirmat que la xifra de vendes d’enguany supera la dels anteriors. L’alcalde ha avançat que abans d’acabar l’any es concretarà una nova fira sobre la que no ha dit en quin sector estarà centrada.

Concurs de productes i estands
Diumenge a la tarda es van lliurar els premis del 32è Concurs de novetats de productes i d'estands d'Expoebre 2014. El premi al millor producte o servei ha estat per a Ebrefitness, pel Sistema d'entrenament Mihabodytec. El 1r accèssit se l'ha endut Lo Foguerill, per la Melmelada de llima amb herbabona, mentre que el 2n l'ha guanyat Serhogar, per l'Associació solidària per a nens discapacitats.

El premi al millor estand Expoebre 2014 ha anat a parar a l'expositor Full Events, mentre que el 1r accèssit ha estat per a Bioma i el 2n accèssit per a Soldebre.
Finalment, en la categoria Ebreambient, el 1r premi l'ha guanyat Biomassa de l'Ebre, pel Mòdul energètic integrat. El 1r accèssit ha estat per a Cinthia Jardineria i Manteniments, pel Sistema de reg ‘Lluvia sólida’, mentre que el 2n accèssit se l'ha emportat Aistern Eco, per Aïllament tèrmic sostenible.