Turisme amb DO a la Terra Alta

Tres emprenedors de Gandesa posen en marxa el projecte ViOrigen per a promocionar la comarca | El portal també inclou botiga de vins de la zona

E.V. | VADEVI.cat
22 d'abril del 2014
Els tres fundadors de ViOrigen, amb paisatges de la Terra Alta de fons
Els tres fundadors de ViOrigen, amb paisatges de la Terra Alta de fons
Els tres fundadors de ViOrigen, amb el paisatge terraltí de fons

"ViOrigen és un projecte vinculat al sector vitivinícola de la Terra Alta que emprenem tres amics apassionats per la vinya, el vi i l'entorn de la comarca". 

Així és com es presenten Quim Sastre, Josep Segarra i Jordi Navarro, tres joves de Gandesa que s'han unit per a impulsar l'enoturisme a la Terra Alta a través d'un projecte que combina la promoció del territori i la venda de vins de la zona. 

Jordi Navarro explica a VADEVI.cat que tenint tots els ingredients, a la Terra Alta hi faltava una proposta esta: "Tenim el paisatge, els vins i les ganes de donar-ho a conèixer". 

En aquest sentit, ViOrigen.com vol esdevenir un aparador del patrimoni cultural, gastronòmic i cultural de la Terra Alta a través de sis rutes per la comarca, de restaurants on tastar productes típics i d'allotjaments rurals on passar la nit. La botiga de vins online inclou fins a una vuitantena de referències de quinze cellers de la comarca. 

De moment, els tres responsables compaginen aquest nou projecte amb la seua feina diària, però esperen algun dia poder dedicar-s'hi en exclusivitat "perquè significarà que funciona i agrada", diu Navarro. 

El lloc web es pot consultar en tres idiomes: català, castellà i anglès.