Ja són 17 els grups escolars confinats a l’Ebre, 8 dels quals a Tortosa

El nombre d'alumnes totals confinats estaria per sobre dels 400

Façana de l'Institut Cirstòfol Despuig, a Tortosa, on hi ha 3 grups confinats
Façana de l'Institut Cirstòfol Despuig, a Tortosa, on hi ha 3 grups confinats | Google Street View
Aguaita.cat
29 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:42h
Les darreres dades publicades este dimarts pel Departament d’Educació confirmen l’avanç de la pandèmia també a les escoles.

Així, a hores d’ara hi ha un total de 17 grups escolars confinats al territori, 8 dels quals a Tortosa, on en els darrers dies el nombre de casos s’ha multiplicat, coincidint amb els cribratges a Padesa.

A la capital del Baix Ebre en les últimes hores s’han hagut de confinar 3 grups de l’Institut Cristòfol Despuig i un grup a l’Institut Escola el Temple. A estos cal afegir els grups que ja estaven confinats a l’Escola de Remolins, a l’Escola de la Consolació i a l’Escola Sagrada Família (seminari).

Tot i que encara no hi consta a les dades d’Ensenyament, l’Ajuntament de la Ràpita ha confirmat que un grup de l’escola Horta Vella, amb 20 alumnes i 3 professors, es troba confinat per un positiu a l’aula.

Així les coses, el nombre d’alumnes confinats al territori es trobaria al voltant dels 400 i el nombre de professors per sobre dels 25. Ensenyament ha notificat el confinament de 344 alumnes i 20 membres del personal docent, però hi manquen dades concretes d’alguns centres amb grups confinats, com la Llar d’Infants Vila dels Xiquets d’Alcanar o l’Institut Julio Antonio, a Móra d’Ebre.

En resum, els grups, per pobles, són estos:

Tortosa:  Escola Remolins (2 grups, 46 alumnes, 5 docents), Nuestra Señora de la Consolación (1 grup, 23 alumnes, 2 docents), Sagrada Família (seminari) (1 grup, 29 alumnes, 1 docent); Institut Cristòfol Despuig (3 grups, 79 confinats); Institut Escola El Temple (1 grup, 53 alumnes, 2 docents);
Amposta: Escola Consol Ferré (1 grup, 24 alumnes, 2 docents)
La Ràpita: Escola Horta Vella (1 grup, 20 alumnes, 3 docents)
Alcanar: Escola Marjal – Les Cases (1 grup, 18 alumnes, 4 docents); Llar d'Infants Vila dels Xiquets (1 grup)
Móra d’Ebre:  Institut Julio Antonio (1 grup);  Escola Lluís Viñas i Viñoles (3 grups, 55 alumnes, 3 docents)
Gandesa: Escola Puig Cavaller    (1 grup,  17 alumnes, 1 docent)

Podeu consultar tot seguit totes les dades per comarques, municipis i escoles