​El risc de rebrot puja més de 20 punts a l'Ebre durant el cap de setmana

Dissabte es va notificar la mort d'una persona afectada per la malaltia

Sanitaris realitzant proves PCR
Sanitaris realitzant proves PCR | Anna Mira
Aguaita.cat
21 de setembre del 2020
Actualitzat a la 13:07h
Després d’uns dies en què la propagació del coronavirus es trobava clarament a la baixa a les Terres de l’Ebre, les dades indiquen que el risc de rebrot torna a pujar, tot i no arribar a la zona alta. Així segons els darrers indicadors de Salut, corresponents al 20 de setembre, el territori es troba en un risc de rebrot de 77,04 punts (franja moderada), el que significa que en les darreres 72 hores aquest indicador ha augmentat en 22,28 punts. Tal com mostra la gràfica.

Per una altra banda, després d’unes setmanes sense sumar morts relacionats amb la covid-19 al territori, dissabte se’n va produir una altra, de manera que les defuncions relacionades amb este virus al territori des de l’inici de la pandèmia en són 65.

Pel que fa al nombre de contagis. En les darreres 24 hores se n’han produït 16 de nous confirmats per PCR, 43 si ens fixem en les dades de les darreres 72 hores. Des de l’inici de la pandèmia el nombre d’infectats diagnosticats per PCR ha estat de 1.101. Si hi sumem la resta de proves, el nombre augmenta a 1.287.