«La Bruixa del Riu» d’Amposta emet loteria solidària amb el projecte Emma que investiga el càncer de mama a les Terres de l'Ebre

Amb l’emissió d’estes participacions, es vol arribar al màxim possible de persones solidàries, alhora que es difon un missatge d’esperança en la cura d’aquesta malaltia

Aguaita.cat
17 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:02h
« La Bruixa del Riu » d’Amposta emet loteria solidària amb el projecte Emma que investiga el càncer de mama de les Terres de l’Ebre
« La Bruixa del Riu » d’Amposta emet loteria solidària amb el projecte Emma que investiga el càncer de mama de les Terres de l’Ebre | Cedida
El propietari de l’administració N. 2 de loteria d’Amposta, Agustí Centellas, ha mostrat la seva besant més solidària amb l’emissió de participacions de loteria per contribuir a la captació de fons per al projecte Emma, per a la investigació en càncer de mama. 
La impressió de les participacions les ha fet Pixpress, empresa arts gràfiques d’Amposta, que també contribueix amb el projecte Emma amb la seva col·laboració solidària. 
El número solidari és el 66.203. Les participacions es venen a 3€, dels quals 2€ es participen en la loteria i 1€ és íntegre per al projecte Emma.
 
Les entitats solidaries que vulguin col·laborar amb el projecte Emma venent les participacions de la loteria solidaria, poden posar-se en contacte amb els telèfons 977 51 92 27 i 977 51 91 04 o per correu electrònic amb emma.ebre.ics@gencat.cat.
La Bruixa del Riu. El seu origen remunta a l’avi Agustí, l’avi de l’actual propietari, l’Agustí Centelles qui passà testimoni a la seva filla Rossita. L'Administració, de la mà de la Bruixa del Riu, ha repartit premis molt importants en Loteria de Nadal i en la resta de jocs: més de 40 milions. Seguint la tradició, amb molta responsabilitat i dedicació, treballa perquè la fortuna arribi als Ampostins i Ebrencs, alhora que col·labora amb moltes entitats esportives, culturals, socials i de investigació del poble i les Terres de l'Ebre com es el projecte Emma.
Pixpress és una empresa que es dedica al món de les arts gràfiques des de l’any 2007. 
 
Al capdavant de Pixpress es troba Rafel Duran, amb vora 30 anys d’experiència en el sector, amb professionalitat i dedicació per oferir treballs personalitzats i exclusius per a cada necessitat. ‘A Pixpress imprimim solucions solidàries’.
El projecte Emma, és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre i que va començar la seva campanya el mes de gener, topant-se de ple amb la Covid-19, que va obligar a aturar-la. Tot i això, han estat nombroses les iniciatives que han continuat sorgint per ajudar a Emma, i una d’elles és aquesta loteria solidària. 
 
El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos. 
El projecte Emma és essencial per a seguir desenvolupant la recerca que permeti  entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.