Renfe afegeix dos nous serveis diaris d'Euromed per connectar Barcelona i València, sense parar a l'Aldea

A partir de dijous hi haurà set trens de llarga distància per sentit entre Catalunya i el País Valencià

Un Euromed a l'estació de l'Aldea
Un Euromed a l'estació de l'Aldea | ACN
Aguaita.cat
15 de setembre del 2020
Actualitzat a les 9:19h
Renfe augmentarà a partir de dijous els serveis diaris que enllacen Barcelona i el Camp de Tarragona amb el País Valencià amb dos nous trens, segons ha informat la companyia en un comunicat. No obstant això, continuarà sense fer cap parada a l'estació central de les Terres de l'Ebre, l'Aldea-Amposta-Tortosa.

Des de l’entrada en funcionament de la variant de Vandellòs, les Terres de l'Ebre van perdre la parada de 4 europmeds diaris, un servei que es va implantar al territori, amb molt bona acollida, mentre van durar les obres de desdoblament de l'R16 amb molt bona acollida. El 17 de febrer d'este 2020, poc abans dels primers confinaments per la pandèmia del coronavirus, la Plataforma Tres Dignes va impulsar una protesta a l'estació de l'Aldea per recamar la tornada de l'Euromed i més freqüències de trens regionals i d'alta velocitat.

El nou servei d'Euromed anunciat per Renfe sense parada a les Terres de l'Ebre sortirà de Barcelona a les 08.10 hores i, en sentit contrari, s'afegirà un tren des de Valencià que sortirà a les 06.52 hores. En total, Renfe oferirà set trens de llarga distància per sentit entre Catalunya i el País Valencià.

La companyia assegura que està "adaptant progressivament" l'oferta a l'evolució de la demanda amb l'objectiu de recuperar els nivells previs a la pandèmia.