El Centre Esportiu del Delta reobre les seues portes amb novetats i amb mesures de prevenció

Com a compensació del tancament de l’equipament a meitat de març, els abonats i abonades al Centre Esportiu del Delta no pagaran la quota fins al mes d’octubre

El Centre Esportiu del Delta reobre les seues portes amb novetats i amb mesures de prevenció
El Centre Esportiu del Delta reobre les seues portes amb novetats i amb mesures de prevenció | Cedida
Aguaita.cat
14 de setembre del 2020
Actualitzat a les 17:02h
Avui, 14 de setembre, a les 7:00 del matí, s’han reobert les portes del Centre Esportiu del Delta. L’equipament, que ha estat tancat des de la declaració de l’estat d’alarma el passat 13 de març, s’ha adaptat a les mesures per donar compliment a les restriccions per la pandèmia, i també contempla novetats per als usuaris i usuàries del centre.
Entre estes novetats destaquen l’increment de les classes dirigides, l’augment de les hores de monitor a la sala de musculació, el canvi de gespa a una de les pistes de pàdel, el servei de notificacions al telèfon mòbil i també l’adequació de l’espai exterior de la piscina per tal que esdevingui una zona polivalent d’activitats a l’aire lliure. Una acció que es finalitzarà en breu.
L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, que ha visitat a primera hora les instal·lacions, conjuntament amb el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, i el responsable del Centre Esportiu del Delta, Marc Bertomeu, ha explicat que “volem que la ciutadania pugui tornar a accedir a les instal·lacions des de la prevenció que implica la pandèmia, però també des de l’oportunitat de poder fer esport i salut en un centre de referència que estem impulsant i adequant amb nous serveis i millores”.
En tot cas, més enllà de les novetats, l’equipament també ha modificat l’ordre de les sales existents per tal de complir amb les normes de distanciament, i s’han reubicat els espais destinats a les classes dirigides. El tinent d’alcalde de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha destacat que “el nostre objectiu és seguir dotant de més servei als usuaris i usuàries del Centre Esportiu del Delta per tal que puguin gaudir de les instal·lacions amb més activitats i continguts”.
Entre les mesures de prevenció cal destacar que es prendrà la temperatura a totes les persones que accedeixin a les instal·lacions, es crearà un registre d’accés, es limitarà l’ús dels vestidors a les persones que facin ús de la piscina, s’augmentaran les tasques de neteja i desinfecció, etc. Tal com ha detallat responsable del Centre Esportiu del Delta, Marc Bertomeu, “hem adequat les instal·lacions per tal que, en l’actual context de pandèmia, els abonats i abonades puguin dur a terme la pràctica esportiva amb prevenció i amb la major seguretat possible”.
Cal esmentar que, com a compensació del tancament de l’equipament a meitat de març, els abonats i abonades al Centre Esportiu del Delta no pagaran la quota fins al mes d’octubre.