Ulldecona s'omple de flors, concerts i cultura segura en substitució de les Festes Majors 2020

L'Ajuntament ha posat a la venda les entrades de diversos espectacles que tindran lloc durant els propers dies, coincidint amb les dates que s’haguessin hagut de celebrar les Festes Majors 2020, suspeses a causa de la pandèmia de la Covid-19

Cartell dels les Festes Alternatives d'Ulldecona 2020
Cartell dels les Festes Alternatives d'Ulldecona 2020 | Cedida
Aguaita.cat
01 de setembre del 2020
Actualitzat a les 18:27h
Al retén de l’Ajuntament d'Ulldecona s’han posat ja a la venda les entrades de diversos espectacles que tindran lloc durant els propers dies, coincidint amb les dates que s’haguessin hagut de celebrar les Festes Majors 2020, suspeses a causa de la pandèmia de la covid-19. Totes les activitats programades es faran seguint estrictes condicions de seguretat i estan subjectes a canvis en funció de l’evolució sanitària i del risc de contagis existent en cada moment.
A l’ermita de la Pietat, el passat diumenge 30 d’agost, va tenir lloc un nou concert emmarcat dins les 16enes Jornades Musicals. Es tracta de l’actuació de QUENTIN GAS (Flamenc/Electronica Scify/Psicodelia) i EGOSEX (Trance/Jungle/Blues). Abans i després dels concerts, sessió amb Efònic DJ’s.Les entrades presencials van quedar esgotades i no es permetre l’accés a ningú que no la timgués.

Este cap de setmana, dissabte al migdia, dia 5 de setembre, a la pista del poliesportiu, hi haurà un espectacle de màgia infantil i a les vuit de la tarda, al mateix lloc, l’espectacle de màgia de Jammes Garibo, per a jóvens i grans. La venda d’entrades, a 2 euros per persona per cadascun dels espectacles, es farà al retén de l’Ajuntament en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h. i l’aforament és limitat. No es vendran entrades el mateix dia de la funció.
El diumenge, dia 6, hi haurà el concert de Pep Gimeno “lo Botifarra” a partir de les 19.30 h. Les entrades ja exhaurides es trobaven a la venda al retén de l’Ajuntament a 2 euros per persona, fins al divendres anterior.
A banda d'estes activitats per a les que es requereix entrada i hi ha aforament limitat, s’ha programat també una cercavila de la Colla de Gegants i Grallers, diverses exposicions que ja es troben obertes, una sessió de ioga, activitats infantils durant tota la setmana, una cursa enigmàtica, i teatre de carrer per al darrer diumenge al matí, de la mà de Xarxa Ulldecona. En aquest cas es tracta de dos espectacles simultanis, “A la Fresca” amb la Pallassa Confetti, i “Bi Circ” de Circ Xic.