El WIN de Tortosa arranca les preinscripcions de natació, pàdel i rítmica adaptat a la nova normalitat

Durant el registre, els tècnics del complex esportiu de Tortosa avaluen el nivell de cada usuari per incloure'l al grup més adequat a les seues característiques

Piscina del complex WIN de Tortosa
Piscina del complex WIN de Tortosa | Cedida
Redacció
31 d'agost del 2020
Actualitzat a les 21:18h
El WIN Complex Esportiu de Tortosa ha iniciat esta setmana les preinscripcions per als cursets de natació, pàdel i rítmica per a la pròxima temporada al centre. El procés ha introduït un seguit de novetats per agilitzar el tràmit: una de les més destacades és l'ampliació dels dies dedicats a la preinscripció, que s'allargaran fins al 10 de setembre. D'esta manera es vol facilitar que totes les persones interessades hi puguen accedir sense necessitat de fer coes. De la mateixa manera, també s'han assignat unes franges d'edat per a cada dia, per facilitar la gestió: el primer dia, dilluns 31 d'agost, ha estat reservat preferentment per a la franja de 0 a 2 anys. Dimarts 1 de setembre, de 3 a 6 anys. Dimecres 2, de 7 a 11. Dijous 3, de 12 a 17, mentre que els majors d'edat poden formalitzar les preinscripcions els dies 8, 9 i 10 de setembre. No obstant això, els cursetistes de cada franja d'edat també poden fer les preinscripcions en la resta de dies posteriors als assignats inicialment, fins a completar els grups. Els horaris per fer les preinscripcions van de les 8 a les 20 h. 

La formalització de la preinscripció també s'ha agilitzat amb la informació que es demana durant el procés: en aquesta ocasió només es requereix el nom del cursetista (i si es tracta de menors d'edat, també el del seu tutor legal), un correu electrònic de contacte i un número de telèfon. En aquest tràmit també es té en compte la preferència dels dies per posar en pràctica l'activitat. Durant el registre, personal tècnic del WIN Complex Esportiu fan una avaluació personal del nivell de cada cursetista, per poder-lo assignar a un grup o a un altre en funció de les seues capacitats físiques, la seua experiència o altres condicionants. Informació que fa necessària una entrevista presencial a les instal·lacions del WIN. 

Una vegada fets tots els grups, el personal del WIN contactarà amb cadascuna de les persones inscrites per comunicar-li l'assignació de la plaça i per formalitzar la resta de la inscripció. Els cursos arrancaran el 28 de setembre. 

El termini de les preinscripcions també és obert pel que fa als cursets de pàdel que s'impartiran a les instal·lacions del WIN Jesús. En aquest cas, l'horari d'atenció va de 8 a 15 h i de 16 a 20 h, sense diferència pel que fa a les edats. 

Tota la informació relacionada amb els cursets del WIN Tortosa i del WIN Jesús es pot consultar a la web del Complex Esportiu: www.wintortosa.cat 

Protocol d'actuació a l'inici dels cursos Per adaptar-se a la realitat que comporta la pandèmia de coronavirus, els cursets de la pròxima temporada comptaran amb un nombre més reduït de persones. D'aquesta manera es podrà garantir no només que l'activitat es puga dur a terme amb la distància necessària, sinó també que el nombre de persones als vestidors siga l'adequada per l'aforament existent.