Nou positius i una mort més en el recompte d'este dijous a l'Ebre

El risc de rebrot seguix amb tendència a la baixa este dijous al matí, l’índex de situa en 78,8

Clínica Terres de l'Ebre, a Tortosa, durant la crisi del coronavirus
Clínica Terres de l'Ebre, a Tortosa, durant la crisi del coronavirus | Santi Martorell
Aguaita.cat
27 d'agost del 2020
Actualitzat a la 13:23h
Segons informa el Departament de Salut en el recompte de casos de Covid-19 del dia 26 d'agost, la taxa de confirmats a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre són 836, nou positius més que en el dia anterior. En total la regió sanitària porta de 23016 proves PCR, fetes al territori de les quals 1013 han estat positives des de l'inici de la pandèmia.
El risc de rebrot segueix amb tendència a la baixa este dijous al matí, l'índex es situa en 78,8, deixant dades preocupants allunyades dels 233 punts d'ara fa just una setmana.
A part dels nou positius, també cal lamentar una nova mort i les defuncions acumulades a les Terres de l'Ebre s'eleven a 64 des de l'inici de la pandèmia.
Hi ha 8 pacients ingressats en centres hospitalaris (no sociosanitaris), 2 a la Unitat de Cures Intensives. Pel que fa als municipis en seguiment, Tortosa presenta avui un risc de rebrot de 147,8 confirmant la tendència a la baixa dels últims dies (ahir la xifra era de 154) i Amposta cau des dels 57,7 punts ahir a 47,3, amb una baixada encara més pronunciada.