Les Festes Majors alternatives de l'Aldea acaben amb bones sensacions

El veïnat ha pogut gaudir d'un seguit d'activitats adaptades a les mesures sanitàries

Cercavila de la banda de música Verge dels Prats, durant les festes alternatives de l'Aldea.
Cercavila de la banda de música Verge dels Prats, durant les festes alternatives de l'Aldea. | Ajuntament de l'Aldea
Redacció
25 d'agost del 2020
Actualitzat a les 10:15h
Tot i la situació extraordinària provocada per la covid-19, l'Aldea ha pogut gaudir d'una setmana de Festes Majors alternatives, del 14 al 21 d'agost. Uns actes impulsats per la regidoria de Festes de l'Ajuntament amb l'objectiu de retornar l'ambient als carrers, terrasses i comerços del municipi, respectant les mesures preventives establertes.

Uns actes que des del consistori valoren molt positivament: "Creiem que hem pogut assolir els objectius que ens havíem marcat. Primer, el de portar ambient als carrers del poble i que els aldeans i les aldeanes poguessin gaudir d'uns dies de germanor amb els seus nuclis familiars i d'amistat. I segon, el d'apostar per la cultura segura, donant l'oportunitat als artistes i als grups locals de poder actuar al seu poble i posar-nos al costat d'aquest sector en un moment tan delicat com el que estan vivint", reblava el regidor de Festes de l'Aldea, Josep Franch.

"Ens hem hagut de reinventar i adaptar a la nova normalitat, però hem apostat per la promoció de la cultura, pel territori i pels restauradors per fer passar uns moments de diversió als nostres veïns i veïnes amb tota la seguretat possible", afegien des del consistori. Actuacions itinerants, autocinema, sessions de DJ'S locals a través de la ràdio municipal o fins i tot una mascletada, van ser algunes de les activitats organitzades la passada setmana.