Dotze nous positius a l'Ebre però el risc de rebrot segueix baixant

Segons Salut, a dia d’avui hi ha 11 pacients ingressats en centres hospitalaris (este recompte no inclou els sociosanitaris), i 5 ingressats a la Unitat de Cures Intensives

UCI de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
UCI de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa | Santi Martorell
Aguaita.cat
13 d'agost del 2020
Actualitzat a les 10:59h
Segons el recompte que fa arribar diàriament el Departament de Salut als mitjans de comunicació, avui dijous s'han comptabilitzat un total de 801 casos confirmats positius acumulats en coronavirus, 12 més que en l'anterior recompte 789.
Es passa la barrera dels 800 casos si fem la suma integra de totes les proves que disposen els professionals de salut per detectar casos, mentre que els confirmats per PCR són ara 627, 11 més que ahir.

Tot i que el número de casos creix, paradoxalment el risc de rebrot seguix a la baixa dels 68,5 d'ahir este dijous passa a 59,9, tot i que la diferència és poca apunta una tendència clarament a la baixa des de dissabte passat. Segons salut, a dia d’avui hi ha 11 pacients ingressats en centres hospitalaris (este recompte no inclou els sociosanitaris), i 5 ingressats a la Unitat de Cures Intensives, UCI. Des de l'inici de la pandèmia s'han comptabilitzat 56 defuncions.
 

Dades Covid-19 (13 d'agost 2020) Foto: Departament de Salut