El Centre Esportiu del Delta disposarà d’una zona per a la realització d’activitats a l’exterior

El Centre Esportiu del Delta disposarà d’una zona habilitada per a la realització d’activitats a l’exterior
El Centre Esportiu del Delta disposarà d’una zona habilitada per a la realització d’activitats a l’exterior | Cedida
Aguaita.cat
12 d'agost del 2020
Actualitzat a les 19:43h
Esta  mateixa setmana s’han iniciat les obres per tal d’habilitar l’espai exterior de la piscina interior del Centre Esportiu del Delta com a zona d’activitats i classes dirigides. En total, s’adequaran al voltant de 400 metres quadrats amb tendals mòbils i també amb gespa artificial amb l’objectiu és disposar d’una nova zona esportiva per tal de realitzar activitats a l’aire lliure.
El tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha destacat que “aquesta és una de les diferents accions que volem dur a terme per tal de seguir adequant les instal·lacions del Centre Esportiu del Delta i així oferir un millor serveis als abonats i abonades una vegada es reobrin les instal·lacions al públic”.
Esta acció està prevista que finalitze abans de la reobertura del Centre Esportiu del Delta i té un cost de 25.234€. A banda d’esta actuació, també es realitzaran millores a la piscina interior, es canviarà el paviment d’una de les pistes de pàdel i es pintaran les pistes de tennis. Totes aquestes accions s’aniran efectuant de manera progressiva durant els propers mesos.