Una desena de sancions per soroll i consum d'alcohol al carrer a la Ràpita

La Policia Local també ha multat 14 persones per no portar la mascareta

Imatge d'arxiu de la policia local de Sant Carles de la Ràpita aturant un cotxe al punt de control d'accés al nucli urbà.
Imatge d'arxiu de la policia local de Sant Carles de la Ràpita aturant un cotxe al punt de control d'accés al nucli urbà. | ACN
Redacció
05 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:58h
La Policia Local de la Ràpita ha aixecat durant l'última setmana vuit actes per consum de begudes alcohòliques a la via pública i tres més per les molèsties de soroll ocasionades per possibles festes privades. D'aquestes, nou es van posar només durant el cap de setmana.

Paral·lelament han instruït durant aquests set últims dies 14 denúncies a persones que no utilitzaven la mascareta, dos per manca de respecte als agents de l'autoritat i una més per possessió de substàncies no legalitzades a la via pública. Això suma un total de 13 actes i 17 denúncies des del dilluns 27 de juliol fins al diumenge 2 d'agost.

L'operatiu especial de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, amb diversos controls i patrullatges durant el cap de setmana, respon a la prohibició explícita del consum de begudes al carrer decretat per la Generalitat de Catalunya com a mesura per aturar els rebrots de Covid-19 al país. A la Ràpita, el consum de begudes alcohòliques al carrer i en grups està prohibit per l'Ordenança de Civisme, la qual estableix unes multes que oscil·len entre els 100 i els 300 euros.