Dos morts més i 30 nous positius a les Terres de l'Ebre

Les xifres elevades encara situen la regió en un risc de rebrot molt alt

Imatge d'arxiu d'na infermera prenent mostres a un company per fer una prova PCR de la covid al CAP del Temple de Tortosa
Imatge d'arxiu d'na infermera prenent mostres a un company per fer una prova PCR de la covid al CAP del Temple de Tortosa | ACN
Aguaita.cat
05 d'agost del 2020
Actualitzat a les 17:36h
La regió sanitària de les Terres de l'Ebre afegeix dos morts i 30 casos positius més de Coronavirus, respecte al balanç realitzat ahir per Salut. Des de l'inici de la pandèmia, el territori acumula 539 positius confirmats per PCR, 30 més respecte a les dades de dimarts, i 709 amb la resta de proves. Salut informa també de dos morts més, elevant la xifra a 55 defuncions a les Terres de l'Ebre des de l'inici de la pandèmia.

Actualment el risc de rebrot és molt alt, concretament de 168,11, més elevat que ahir. Pel que fa a les comarques, la que acumula més risc és la del Montsià, amb 239,61, mentre que el conjunt de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta se situen en 224,39 i 137,81 al Baix Ebre.
 

Evolució de la pandèmia a les Terres de l'Ebre, dades del 5 d'agost de 2020. Foto: Salut



Quant a Amposta, un dels municipis més afectats les darreres setmanes i que més preocupa a Salut, les dades d'aquest dimecres apunten 99 casos positius per PCR i 112 en total, 12 més que ahir. El risc de rebrot a la capital del Montsià se situa en 401,20, amb tendència lleugerament a la baixa.