Concert gratuït de Cesk Freixas este divendres a la Ràpita

L'artsta català establert a la Ràpita oferirà un concert gratuït este divendres 7 d'agost a les 22:30, a la plaça Agustí Vizcarro, per presentar el seu últim disc, 'Festa Major'

Cesc Freixas.
Cesc Freixas. | Cedida
aguaita.cat
04 d'agost del 2020
Actualitzat a les 18:48h
L'artsta català Cesc Freixas oferirà un concert gratuït este divendres 7 d'agost a les 22:30, a la plaça Agustí Vizcarro de la Ràpita per presentar el seu últim disc, 'Festa Major', un àlbum més vitalista i sentimental que els seus treballs anteriors.

L'artista, nascut a Sant Pere de Riudebitlles i establert a la Ràpita, compta amb set àlbums discogràfics publicats, que li han permès complir setze anys gaudint la seua passió musical sobre els escenaris. En la seua potser menys coneguda faceta com escriptor ha publicat tres llibres de poesia.

D'
ideologia independentista i defensor de les esquerres, Freixas és considerat un dels artistes més influents del panorama musical català, incitant a l'activisme i la reivindicació social a favor del canvi. 

L'acte, organitzat per l'Ajuntament de la Ràpita, forma part del cicle "Nits a la fresca" un conjunt d'activitats organitzades durant els mesos de juliol i agost per fomentar l'oci nocturn responsable entre els ciutadans i incrementar la programació d'estiu, malgrat l'onada de cancel·lacions que han afectat les principals activitats d'arreu del país. L'organització però aplica tot un seguit de mesures de seguretat emmarcades en la crisi de la Covid-19. Així, el concert, d'entrada gratuïta i places limitades, tindrà lloc al recinte tancat davant del Museu de la Mar de l'Ebre, que permet controlar l'aforament, separar els seients i mantindre la distància de seguretat.