La gala de lliurament de premis d'In-FCTA es podrà seguir en línia

La cerimònia s'emetrà a través del web del festival i de Canal 21, el 8 d'agost

La gala de lliurament de premis es podrà seguir per la web o a través de Canal 21.
La gala de lliurament de premis es podrà seguir per la web o a través de Canal 21. | Cedida
Redacció
03 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:31h
La 4a edició del Festival de Cinema de la Terra Alta conclourà amb la Gala In-FCTA 2020 el pròxim 8 d'agost. La cerimònia s'emetrà a través del web del festival i de la televisió ebrenca Canal 21 a les 20 hores. Edu Soto, Mireia Aixalà, Sergi Popermayer, Santi Suarez, Juli Fàbregas i Jordi Díaz, entre d'altres, seran els protagonistes de la gala presidida pel director del festival i amfitrió de l'acte, Ivan Massagué. Un espectacle rural que combinarà música, teatre i humor amb el vi de la Terra Alta i les delícies culinàries del Gipsy Chef.

La Gala in-FCTA 2020 gira al voltant d'una taula, on una colla d'amics comenten experiències sobre el festival. Una experiència que aquest any es pot gaudir en línia amb les actuacions musicals de Sílvia Pérez Cruz, Bebe i Muchachito o la dansa de Tatiana Monells. En la projecció també es donaran a conèixer els guanyadors dels premis de les dues seccions del 4t Concurs de Curtmetratges del festival, així com els treballs seleccionats. El jurat del certamen està format per les actrius Antonia San Juan i Itziar Castro, la directora del Centre d'Art Lo Pati i de l'equip de MónFILMAT Aïda Boix i Fàtima Vilà, CEO de FX Animation.

El mes de juliol, els creadors han tingut l'oportunitat d'assistir als cursos formatius de cinema que in-FCTA ha ofert a través d'Instagram Live i del web amb la col·laboració de l'escola de cinema FX Animation. Aquests cursos permeten als participants del concurs disposar de totes les eines necessàries per a crear un curtmetratge.

Des d'avui, fins al 17 d'agost es podran veure a infcta.com els curts finalistes seleccionats. De tots els curtmetratges presentats, a causa de la versió atípica i en línia del concurs d'enguany, l'organització només ha seleccionat com a finalistes 10 obres. Es tracta de curts de gèneres i temàtica diverses i amb pressupostos baixos, però creatius i enginyosos.